Saturday, April 24, 2010

Projek Tudung Ekin

Dah seminggu menunggu jarum emas order from LSN x sampai2, plan nk start weekend ni tp nampaknya terpaksalah on projek yang lain dulu..
Tudung ni saya buat untuk isteri tercinta, so senang cintaku nak bersiap,

dulu sebelum Muaz join boleh lah melaram lama2 di depan cermin, tp skrg orang bangun bersiap je, bulat je mata muaz tu nk join bersiap juga, tapi alhamdulillah dia x nangis.. terima kasih banyak2 sayang ye menjaga Muaz time abang di perantauan ni...
Lari topik lak, dah banyak design tengok di blog akak2, cantik dan creative. InsyaAllah nk cuba satu ni, kalo berjaya baru nak ambil tempahan kepada sesape yg berminat.
Nak tulis banyak2 pun projek x berjalan lagi, nnt kita sambung lagi ya...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment